Glowball 21 juli Arena: Saturday Night Fever!


Exact 30 jaar na het uitkomen van de film wordt het grootste discofeest van Europa gehouden met het Saturday Night Fever in de Arena Amsterdam.
En omdat wij toevallig John Travolta pakken hebben in alle kleuren van de regenboog bieden wij iedereen die een ticket kan tonen 10 procent korting aan op een feest outfit!
Check onze seventies clothing department
Dresscode for the guys
Lichtbruin leren jasje, met openhangend ceintuur, daaronder een polyester, kreukvrij overhemd met felle kleuren en drukke opzichtige print met grote punten over het jasje heen. Bovenste knoopjes open laten om het weelderige bos borsthaar te tonen, daarin gouden kettinkje met kruis of haaientand. Strakke wijduitlopende polyester broek met messcherpe vouw, het zaakje wordt aan een kant gedragen en met een rolletje King opgeleukt. Puntige laarsjes met hak. Voor de coiffure: veel haarlak of veel krullen, veel bakkebaard en een druipsnor, maak het af met een zonnebril met grote druppelglazen en boven donkerder van tint dan onder.
Dresscode for the dolls
Strakke satijnen broek in felle kleur, met dun wit leren riempje, topje zonder halter zodat je hem steeds omhoog moet frunniken. Watergolf of permant, lichtblauwe oogschaduw en glittertjes op de lippen.

Line up:
» Kool and the Gang (met 15 man on stage!)
» The Trammps
» Tavares
» Yvonne Elliman
» Chaka Kahn (met complete band)
» Gloria Gaynor
“De ArenA zal voor deze avond helemaal omgetoverd worden tot een ware discotheek, waar in ieder geval 16.000 man op de vloer kunnen dansen en nog eens 16.000 bezoekers vanaf de tribune een uitstekend zicht hebben op het podium. Compleet met de grootste discobol van de wereld (8 m²!!) , een verbluffende lichtshow, fantastische lasershows en vele special acts zal dit het grootste discofeest van Europa worden!”


En dit is dan de spiegelbol van 8 meter doorsnede die gaat hangen in de ArenA. Aan de naden te zien lijkt het een inflatable...