Pleasure Island Festival - zaterdag 28t juli 2007 - NDSM-werf Amsterdam


Pleasure Island Festival op de NDSM-werf in de docklandshal te Amsterdam Noord (Gestoord!).
"je voor de derde maal op rij verrassen op het ondeugendste festival van Nederland. Sneeuwwitje, Ali-Baba en Alice in Pleasureland zullen al hun ondeugende trekjes op je los laten. Naast de line up, zal Pleasure Island Festival weer bol staan van de shows en ‘high quality’ entertainme"

"Op 28 juli vanaf 12.00 uur tot middernacht kan je op de NDSM Werf jezelf in een sprookjeswereld wanen en je laten vermaken door de meest indrukwekkende shows en beste dj sets. Gewone tickets kosten in de voorverkoop € 40,-, VIP tickets zijn € 75,- en zijn te verkrijgen bij Ticketbox en al haar voorverkooppunten of online op tickets.artofdance.nl. Voor meer informatie en beeldmateriaal, check pleasureislandfestival.nl"

Line up onder andere: Jack de Marseille (FR), Sin Plomo ( Ibiza), Erick E, Roog, Don Diablo, Real el Canario, Tony Cha Cha en vele anderen...

Iedereen met een ticket kan zich bij ons tot sprookjesfiguur laten transformeren met 10% korting.
Check onze sprookjesafdeling
Dresscode voor prinsen:
We zeggen het maar 1 keer; men in thights! Strakke legging, laarzen met lage hak en brede slappe schacht, wijde piratenblouse, sunkissed cheeks, eyeliner en natuurlijk een leren buidel met flonkerende diamanten voor de prinses die je tegen gaat komen.
Dresscode voor prinsessen:
Glazen muiltjes, witte geborduurde romantische fladderjurk, diadeem en toverstafje.

Take the blue pill, take the red pill - you stay in Wonderland and I show you how deep the rabbit-hole goes.

Reacties