Bernard Willhelm in het MoMu in Antwerpen

Bernard Willhelm in het MoMu in Antwerpen
Weekendje weg, naar onze zuiderburen, erg goede tentoonstelling van Bernhard Willhelm compleet met installaties en concepten en videoruimte. Meestal als dat allemaal samenkomt in de heilige witte ruimtes van de museale oude witte mannen valt er een soort loomheid over je heen en wil je alleen nog zuchten been there done that...Waar is de museumbar?
Bernhard wist er wel raad mee, erg fris, erg goed en kennelijk ook nog te koop in winkels, de kleding dan.
“Voor de tentoonstelling BERNHARD WILLHELM: HET TOTAAL RAPPEL nodigden Bernhard Willhelm en Jutta Kraus de Zwitserse kunstenaars Taiyo Onorato en Nico Krebs uit om de grafische vormgeving en scenografie van de tentoonstelling te verzorgen. Onorato en Krebs werkten reeds vaker samen met Bernhard en Jutta voor de vormgeving van look books, showrooms en defil├ęs. De scenografie is een totaalomgeving geworden. Elke collectie wordt in een verschillend decor gepresenteerd, dat je laat kennis maken met de meest uiteenlopende en bizarre inspiratiebronnen en je onderdompelt in Bernhard Willhelms fantasierijke universum. Een niet te missen roller coaster van beelden en indrukken!
BERNHARD WILLHELM: HET TOTAAL RAPPEL loopt van vrijdag 13 juli 2007 tot en met zondag 27 januari 2008 in het ModeMuseum.”

bel met de fietsbel
Rent a Bike Antwerpen
Mocht je een paar dagen naar Antwerpen willen dan raden wij met veel enthoesiasme Antwerpbikes aan, we hebben nog nooit zoveel van die stad gezien als op de fiets met het kaartje vol met leuke tips van Jaap Molenaar. Zeg maar dat je van ons komt, wie weet helpt het ;-).