oplossing sexualisering maatschappij naderbij

In een langlopend experiment zijn nu de eerste onderzoeksresultaten bekend gemaakt. Deze zijn heel veelbelovend. Zoals bekend heerst er in de huidige samenleving veel onrust over de toenemende sexualisering van allerlei facetten van diezelfde samenleving.
In een alles of niets poging is er een aantal jaren geleden een experiment gestart waarbij de boodschap er niet te dik bovenop lag. Sterker nog je zou in eerste instantie denken dat het juist om een treffend voorbeeld gaat van diezelfde tendens waarbij de vrouw als lustobject wordt gepresenteerd en diezelfde vrouw daar zelfs trots op is.
Maar naar nu blijkt, betreft het hier een undercoveroperatie waarbij Heleen van Rooyen haar geheime wapen heeft ingezet en als een wolf in schaapskleren niets vermoedende lustzoekers weer op het rechte maar smalle pad van ingetogenheid en maat houden heeft weten te brengen.
De stem van Heleen van Rooyen heeft meer resultaat dan alle toespraken van Balkenende en handen boven de dekens en koude douches en de steunkousen van je schoonmoeder. Twijfel je? Bekijk het filmpje en meld je meteen aan bij het klooster.

NB excuses voor het korrelige beeld, dat is dan niet de schuld van Heleen, maar ligt aan Youtube...

Reacties