True Blood::Zaterdag 27 maart 2010::Stadsschouwburg Amsterdam


Dat klint als een hele leuke dresscode, dus als je daar heen gaat geven wij 10% korting!
Check onze halloween-department voor onze Vampy Vampires en andere bloedzuigers.

Uit de mail:
Stel je eens voor…
Je bent in één van de mooiste historische theaters van Nederland: de Stadsschouwburg op het Amsterdamse Leidseplein. Je hebt zojuist een glorieuze entree gemaakt via een met bloed bespatte witte loper, verblind door het flitslicht van hongerige paparazzi. Je staat samen met nog 1300 andere vampiers in de barokke grote zaal. Het publiek is helemaal gestyled en gaat ervoor. Je ziet veel acteurs, modellen en bekende Amsterdammers. De sfeer is broeierig, eh… zegmaar bloedgeil. EgbertJan Weeber draait spannende muziek: niet van die 13 uit een dozijn klappers maar teasende, afwisselende platen die mysterieus en donker opbouwen. De host van de avond komt als een vleermuis uit de nok van het enorme podium gefladderd. Het is Tygo Gernandt die de volgende dj aankondigt: mr Wix. Maar eerst nog Hadewych Minis die zich ontpopt tot een Louisiana Rock Chick. Wow! Stroboscopen verlichten de ornamenten in de prachtige zaal. Even wordt het je teveel. Je wandelt via de prachtige gedecoreerde wandelgangen naar de Koninklijke Foyer waar ZuBrowka zojuist de wheels of steel heeft overgenomen van Cinema Royale. Je bestelt een Bloody Mary en plotseling wordt je in je hals gebeten door een gevaarlijke sexy vampirella die al je levenssappen uit je zuigt…

Deja Vu? Echt niet! Een exclusief feest in de Stadsschouwburg!
Dit is wat je kunt verwachten op de het True Blood Vampire Ball op zaterdag 27 maart. Deze premiere party wordt georganiseerd door Chemistry en Ex Porn Star in samen werking met FOXlife. Ter ere van de nieuwe HBO-serie True Blood over vampiers in Southern Louisiana die FOXlife uitzendt. Een exclusieve galapremière met veel genodigden, celebrities en sexy party-people. Een feest waar je absoluut bij moet zijn, lees: bij wil zijn. Met artiesten als Victor Coral, Marcello, Robbert de Hiro, Hadewych Minis, mr Wix, Egbert Jan Weeber, Wouter de Moor en anderen plus spannende acts.
Geen grappen: win een reis voor twee naar Los Angeles!
Degene met de meest spraakmakende outfit wint een reis voor 2 personen naar Los Angeles; uitgekozen door een jury onder leiding van Lola Brood (de dochter van). Kom als Lousiana 1800 century Vamp, Trailer Trash Vamp, Hill Billy Vamp, Classic Transylvanian Vamp, Modern Vamp, South State Rebel Vamp, Gothic Vamp, Dirty Vamp, American Vamp, Bloody Vamp, Slutty Vamp, Gay Vamp, Werewolf of Sexy Beast!
Wij van ALternatief Kostuum adviseren natuurlijk de stylistes van Alternatief Kostuum als je een kans wil maken op die gratis reis!

Reacties