Vrijdag 21 mei: Nightlife Circus in de nieuwe club AIR: 10% procent korting op je circusoutfit!


Ladies and gentlemen, hooggeëerd publiek:
Welcome to our amazing Nightlife Circus!
Op vrijdag 21 mei presenteren we een nieuwe editie van onze spraakmakende Nightlife Circus in de kersverse club AIR in Amsterdam. Komt dat zien, komt dat meemaken en laat je meeslepen in een avond vol spanning en sensatie!
De nieuwe club AIR in Amsterdam, gevestigd op de plek waar ooit de roemruchte club iT zat, opent haar deuren op koninginnenacht, 29 april aanstaande. 3 weken later is het de beurt aan Nightlife Circus om uit te pakken met het nachtcircus. Verwacht een freak show, wonderbaarlijke acts en, natuurlijk, de beste muziek!

Maar Nightlife Circus is natuurlijk meer dan muziek. Het is een beleving van theatraal vermaak, afkomstig van de harajuku look-a-likes, vuurspuwers, steltlopers en andere vreemde creaties. Maak deel uit van het levend decor en doe mee! Het is dus weer tijd om de zolder af te speuren naar knotsgekke kostuums en aanverwante items. De dresscode is (Nightlife) Circus, Burlesque,  Freakshow, Bizarre. Maak het meer dan bont want niets is te gek!Tickets: € 15,- (ex fee). Voorverkoop via FCA, www.nightlifecircus.nl, www.air.nl en alle Primera Shops in Nederland.

Vrijdag 21 mei: Nightlife Circus
AIR
Amstelstraat 16,
Amsterdam
Open: 23:00-05:00
zie ook www.air.nl
Check onzecircus department freaky department voor inspiratie & als je gaat doen wij 10% van de prijs van je outfit af!