Mad Science Amsterdam Halloween Festival in Boom Chicaco 30 oktober 2010



De dagen worden weer langer, de blaadjes vallen van de bomen: Halloween komt eraan!
Ons Halloween-department! In elk geval bieden wij 10% korting op je halloween-outfit, maar misschien komen we met nog een extra actie!
update:  We hebben inderdaad een quick 'n dirrrty actie: voor 25 euro-mannen ben je klaar om het griezelfeest in te duiken! 

Uit het persbericht van onze goede vrienden van Boom Chigaco:

Mad Science
Amsterdam Halloween Festival
30 oktober 2010
In Boom Chicago

In Amsterdam grijpt het Halloweenvirus om zich heen! Een golf van creativiteit heeft het DNA van de stad besmet. Het origineelste Halloweenfeest van Amsterdam zal in het teken staan van Mad Science en biedt je de kans te experimenteren met je donkere kant. De organisatie is in handen van Amsterdam Spook, de plaats van handeling dit jaar opnieuw Boom Chicago.

Ontdek de Frankenstein in jezelf
Halloween staat dit jaar in het teken van de wondere wereld van de wetenschap – krankzinnige wetenschap. Als de zon ondergaat en de nacht valt, verschijnen in Boom Chicago top-dj’s, live performers en DNA-wetenschappers; er is een laboratorium voor experimenteel onderzoek, een uitbundig verkleed publiek en nog veel meer.
 
Dresscode
De dresscode is alles wat met Halloween of ontspoorde wetenschap te maken heeft. Kruip in de huid van jouw favoriete mutatie, microbe of gestoorde wetenschapper. Heb jij een warme band met een bepaalde infectieziekte, een antibioticum of een bacterie? Verkleed je dan als rode hond, waterpok, Creutzfeldt-Jakob of de zwarte pest. Of als de grote denkers Doctor Who, Dr. Strangelove, Stephen Hawkings of Beaker.

Laat je inspireren door Jekyll & Hyde, Outbreak, Back to the Future, Resident Evil, Ghostbusters, Weird Science, Airborn en Twelve Monkeys.
 
Cash voor creatievelingen: het beste duo en degene met de origineelste outfit worden beloond met harde valuta. De drager van het meest toepasselijke themakostuum krijgt zijn of haar persoonlijke DNA-portret als prijs.

Ticketverkoop vanaf 15 september
Koop een ticket bij de Boom Chicago box office of bestel online. € 18,50 in de voorverkoop, € 22 aan de deur. Wees op tijd: de tickets gaan snel!

Boom Chicago
Leidseplein 12
1017 PT Amsterdam
www.boomchicago.nl / 020-423 0101 / boxoffice@boomchicago.nl

Reacties